De wedstrijd van 150km in Dottenijs ging over een golvend terrein.

Na de eerste helling ontstond er een ruime kopgroep van ongeveer 30 renners waarin ikzelf en nog 4 ploegmaats hun plek hadden. Door de smalle wegen en de grote groep duurde het een tijd voor we een ruime voorsprong hadden. In de eerste van drie plaatselijke ronden was ik opnieuw mee in een ontsnapping. Deze hield echter niet heel lang stand. In de tweede ronde konden Célestin en Lothar wegrijden uit de kopgroep. In de laatste ronde kon ik toch nog de sprong maken naar Lothar en Célestin. Intussen was er één renner weggereden. Op 2km van de aankomst waagde ik mijn kans, maar helaas kwam ik enkele seconden te kort om de winnaar bij te benen.

Deze 2e plaats geeft me vertrouwen voor de rest van het seizoen!

 

Komend weekend zal ik nergens aan de start staan, want ik plan een doorgedreven trainingsweekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *