De wedstrijd in Staden werd er één met gemengde gevoelens.

 

In het eerste wedstrijduur kon ik me goed voorin het peleton houden. Enkele keren schoof ik mee met enkele renners maar afscheiding kwam er niet. Toen er een grote groep wegreed in de smalle straten zat ik net te ver. Er viel een klein gaatje en zelf had ik de benen niet om deze kleine kloof te overbruggen. Gelukkig kon het peleton een ronde later opnieuw de aansluiting maken.

Bij het ingaan van de 3e laatste ronde reden 4 renners weg. Calleeuw en Verraes maakten de sprong en dat wou ik ook doen. Opnieuw had ik de benen niet om deze sprong alleen te maken. Toen er nog 2 renners de sprong maakten kon ik hierbij aansluiten om alsnog naar de kopgroep te rijden. Met 9 renners liepen we uit tot 1′ op het peleton.

Bij het ingaan van de laatste ronde reden 3 renners weg. Op 15km van het einde moest ik ook de rol lossen bij de 5 achtervolgers.

Alleen in de wind kon het niet halen op het aankomende peleton en daar ging mijn mooie uitslag waar ik een ronde voordien nog zicht op had. Leeg en ontgoocheld kwam ik nog een eind na het peleton over de streep.

.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *