De wedstrijd bleef lang gesloten op het vrij lastige parcours. In het begin was er een ontsnapping van enkele renners maar deze duurde niet heel lang. Pas in de laatste 4 ronden kon er een groepje van 4 renners wegrijden waarvan er 3 het net konden uithouden tot aan de finish.

Gedurende de wedstrijd kon ik me altijd goed vooraan houden. Gedurende de wedstrijd heb ik ook enkele keren voor de aanval gekozen, maar zonder succes. In de laatste ronde kon ik mijn positie behouden en me zelfs nog goed helemaal voorin plaatsen om de spurt aan te gaan. Hierin had ik natuurlijk geen verhaal tegen de echte spurters, maar toch eindigde ik op een 9e plaats. 

Zo heb ik het weekend toch nog enigszins positief kunnen afsluiten.

Woensdag start ik normaal opnieuw in Emelgem, en zondag in Gent-Staden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *